Notícies

L’empresa distribuidora de material elèctric Electecnica ha escollit Quality Languages per a formar els seus treballadors. Es realitzen classes de francès adaptades a les necessitats del dia a dia de l’empresa, i s’aprèn el vocabulari i les estructures pròpies de […]

Read More

Quality Languages esdevé centre formador de l’empresa Idilia Foods situada a Montmeló, tocant a Montornès. De de la nostra acadèmia situada a Montemló proveïm formació in company personalitzada d’anglès.

Read More

Quality Languages esdevé centre formador de l’empresa Vink Plastics Spain S.L.U. de Montornès. En aquest cas, la solució aportada consisteix en un curs presencial a mida que es realitza a les nostres instal·lacions de Montmeló al vespre, on també hi acudeixen treballadors d’altres empreses de la zona amb el mateix nivell i necessitats.

Read More

Quality Languages esdevé entitat organitzadora de la fundació tripartita i també centre formador de l’empresa Thyssenkrupp Materials Ibérica S.A. Aquesta empresa multinacional de matriu alemanya està situada a Martorelles, prop del nostre centre de Montmeló. Des d’aquest centre realitzem formació d’anglès in company als seus treballadors i treballadores en diferents grups de speaking i de gramàtica.

Read More

L’empresa Decoexsa de la localitat de Montornès confia en Quality Languages per a la formació en idiomes del seus treballadors, i ja han començat les classes d’anglès empresa. L’empresa dedicada a la logístic a internacional coneix molt bé la importància dels idiomes en el món del negoci, la seva expansió per el nord d’Àfrica i Àsia i les seves aliances amb altres empreses internacionals fan del Anglès un factor important per el seu negoci.

Read More
© 2022 Quality in Company
Back to top